Logo van Bakkerij Siesling in Franeker, uw echte warme bakker sinds 1923

Arrangement

Bakkerij Siesling Beleving na Bezoek Koninklijk Eise Eisinga Planetarium

Beste bezoekers van het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium

We heten jullie van harte welkom bij dit speciale arrangement dat de pracht van het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium combineert met een unieke beleving in Bakkerij Siesling. Na een inspirerend bezoek aan het planetarium nemen we jullie mee op een culinaire ontdekkingstocht door de heerlijke Friese bakkerswereld.

* Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij dit speciale arrangement aan, terwijl individuen en kleinere groepen van harte welkom zijn om onze Friese ambachtelijke producten te ontdekken in onze winkel.

Programma:
1.

Aankomst bij Bakkerij Siesling

Jullie worden hartelijk ontvangen in Bakkerij Siesling, een iconische bakkerij in het pittoreske Franeker.

2.

Rondleiding en Uitleg over het Broodbakproces:

Een deskundige bakker neemt jullie mee op een boeiende rondleiding door de bakkerij. Tijdens deze rondleiding wordt het geheim van het broodbakken onthuld. Leer over de traditionele methoden en moderne technieken die worden toegepast in het broodbakproces.

2.

Proeverij van Friese Producten:

Na de rondleiding krijgen jullie de kans om te proeven van een uitgebreide selectie Friese lekkernijen. Geniet van versgebakken brood, heerlijke banketbakkerswaren en andere ambachtelijke producten, allemaal bereid volgens authentieke recepten.

4.

Afsluiting

Na de proeverij is er tijd om te ontspannen, vragen te stellen en eventueel producten aan te schaffen om mee naar huis te nemen als smakelijke herinnering aan jullie bezoek aan Franeker.

OPGEVEN VOOR DIT UNIEKE ARRANGEMENT?

Neem dan contact met ons op